Oferta scolii

Deviza scolii noastre este „Scoala care te inalta !”

Crestem an de an generatii de copii si ii incurajam sa fie deschisi, liberi, cu initiativa si, in acelasi timp, responsabili, pentru a reusi in viata. Urmarim evolutia fiecarui copil in parte si ii depistam talentele pentru a-l putea indruma catre meseria care il va ajuta sa se implineasca pe toate planurile.

Si putem face acestea pentru ca avem toate resursele necesare.

Astfel, avem 18 cadre didactice pentru invatamantul primar si 38 cadre didactice pentru invatamantul gimnazial, dintre acestea, 19 cadre didactice au gradul I, 12 cadre didactice au gradul II, 21 cadre didactice au definitivatul si 4 cadre didactice sunt tineri debutanti.

Scoala dispune de o baza materiala moderna, laborator de informatizare cu calculatoare performante si conexiune la internet, laboratoare de fizica-chimie si biologie, o biblioteca scolara cu peste 14000 de volume, sali de sport, terenuri de sport, cabinet medical scolar si cabinet psihologic. Toate conditiile (caldura pe toata perioada iernii, toalete curate, ingrijite, grija pentru securitatea copiilor, etc) asigura un mediu propice pentru o educatie de calitate.

In ce priveste planurile de invatamant si programele scolare, scoala noastra urmareste ca acestea sa fie in concordanta cu normele in vigoare si utilizeaza manuale si materiale didactice corespunzatoare nivelului clasei. In plus utilizeaza sistemul educativ informatizat in laboratorul AEL.

Pe langa acestea insa, cadrele didactice si elevii se implica in derularea unor proiecte educationale si programe cu diversi parteneri prin care se urmareste dezvoltarea personala, deschiderea de noi orizonturi ale cunoasterii in scopul formarii intelectuale, profesionale, morale si culturale a copiilor, precum si formarea unei atitudini ecologice fata de mediul inconjurator.

Activitatile extrascolare sunt organizate cu deosebita placere de catre cadrele didactice, urmarind pe langa dezvoltarea personala si dezvoltarea spiritului de echipa al elevilor. In cadrul scolii se organizeaza si cursuri de dans modern. Oferta noastra diversificata, calitatea educatiei date de cadrele noastre s-a concretizat in numarul impresionant de elevi care ne solicita serviciile. Astfel, populatia scolara este reprezentata de 840 de elevi, din care 423 in invatamantul primar si 417 elevi in invatamantul gimnazial.

Foarte multi dintre acestia au obtinut rezultate impresionante atat in activitatea scolara cat si in cea extrascolara. Astfel, elevii nostri au adus nenumarate premii si mentiuni la concursuri si olimpiade scolare judetene, interjudetene si nationale, dar si la diverse alte concursuri.

Va asteptam cu drag in scoala noastra, situate in inima cartierului „Aeroport”, pe strada Dr. Mihail Petrini Galatzi Nr.1!