Accesul în curtea și pe terenul de sport ale Școlii Gimnaziale Nr.33 Galați

Anunt – 5.09.2023
5 septembrie 2023

Accesul în curtea și pe terenul de sport ale Școlii Gimnaziale Nr.33 Galați

btr

Pentru a consulta intregul regulament apasati aici

Orar de acces

  1. Sezon de vară (01.04/31.10)
  • Luni-Vineri 18,30-22,00 în perioada cursurilor școlare, dar după încheierea orelor de curs, a examenelor, olimpiadelor, cuncursurilor, festivităților sau a activităților desfășurate de elevii școlii sub supravegherea cadrelor didactice.
  • Sâmbăta-Duminică (cu excepția zilelor în care se desfășoară examene, olimpiade, cuncursuri, festivități sau evenimente organizate de unitatea de învățământ) și în timpul vacanțelor școlare 09,00 – 22,00, cu posibilitatea restrângerii acestuia în funcție de anotimp, astfel activitățile sportive să se desfășoare în condiții de lumină naturală.
  1. Sezon iarnă (01.11/31.03)
  • Luni-Vineri 18,30-20,00 în perioada cursurilor școlare, dar după încheierea orelor de curs, a examenelor, olimpiadelor, cuncursurilor, festivităților sau a activităților desfășurate de elevii școlii sub supravegherea cadrelor didactice.
  • Sâmbăta-Duminică (cu excepția zilelor în care se desfășoară examene, olimpiade, cuncursuri, festivități sau evenimente organizate de unitatea de învățământ) și în timpul vacanțelor școlare 09,00 – 20,00, cu posibilitatea restrângerii acestuia în funcție de anotimp, astfel activitățile sportive să se desfășoare în condiții de lumină naturală/iluminat public funcțional.

Programul de funcționare va fi afișat în mod vizibil pentru publicul larg, precum și online, pe pagina web a instituției de învățământ. Programul se poate modifica în funcție de activitățile sportive/educative ce se pot desfășura în curtea școlii după programul de funcționare al școlii sau in zilele de  Sâmbăta-Duminică, iar informările vor fi publicate pe site-ul școlii, la rubrica Noutăți.

Noutati